Werknemers

Menno Wennekers

 

Ik ben Menno Wennekers en ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Na vele cursussen en verdiepingen in het vak te hebben gedaan ben ik mij in 2014 meer gaan specialiseren op oedeemtherapie ad modum Vodder. Bij het uitvoeren van oedeemtherapie help en begeleid ik mensen die te maken hebben met de aan- en afvoer van vocht/oedeem. Helaas komt dit vaak voor als bijwerking na oncologische ingrepen. Daarnaast begeleid ik mensen die hinder en gevolgen hebben van en na oncologische ingrepen om weer op conditie te komen en te ervaren wat zij weer kunnen met hun lichaam. Omdat ik met veel verwijzers contact heb ik kan ik u garanderen dat ik u de juiste en beste vorm van begeleiding kan bieden hierbij.

In 2020 ben ik mij verder gaan specialiseren op het gebied van echografie. Hierbij worden echobeelden gemaakt van het inwendige gedeelte van het lichaam. Hierdoor kunnen er scherpere diagnoses worden gesteld en een effectievere behandeling ondergaan worden.  

Sinds kort ben ik ook bekwaam in het geven van dry-needling.
Naast de oncologische zorg begeleid ik ook mensen met COPD, astma, hyperventilatieklachten en alle orthopedische klachten.

 

“Ik hoop u heel graag binnenkort in de praktijk te mogen zien en u te helpen in hhet oplossen van uw klachten!”

 

 

 

Kane van Gorcum

Ik ben Kane van Gorcum, ik ben afgestudeerd begin 2022 aan de Hogeschool Leiden.
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat wij samen in het revalidatieproces zitten. Wij zoeken samen naar een oplossing voor jouw klachten.
Ik boks, voetbal en fitness regelmatig. 

Kane van Gorcum