Massagetherapie

Massage

Het is voor iedereen belangrijk om regelmatig te ontspannen. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest kunnen herstellen van de inspanningen die u van u zelf gevraagd heeft. Als u niet genoeg tijd neemt om te ontspannen kunnen spanning en vermoeidheid zich opstapelen met als gevolg dat u futloos, vermoeid of zelfs een burn-out krijgt. Als fysiotherapeut weet ik exact hoe de structuren en vezels van de spieren verlopen om u een passende massage therapie aan te kunnen bieden. Massage is een onderdeel van fysiotherapie die bovendien het natuurlijke genezingsproces in gang zet. Iedereen kan massage therapie krijgen. Het hangt van de blessure af of het vergoed wordt.

Afspraak maken

Wilt u weten wat wij met massage voor u kunnen betekenen? Maak snel eens een afspraak om te ervaren wat massage met u kan doen. Bel ons gerust met uw vragen of maak direct een afspraak.

Ik was goed geholpen bij Menno voor mijn nek- en rug pijnklachten na een auto ongeluk. Ik ben tijdens mijn herstelperiode op een prettige en vooral op een professionele wijze ondersteund. Menno is een goede en betrouwbare fysiotherapeut, die help je de klachten te verminderen. Hij weet wat ze doen en goed naar je luistert. Hij geeft ook een goede oefeningen thuis. Kortom een aanrader wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare fysiotherapeut.

5/5

In vakantie periode overgenomen door de heer Wennekers. Eveneens een prettige ervaring net als bij collega mevrouw Haak – Kraaikamp. Het is fijn om te zien hoe deze collega ’s samenwerken en hoe makkelijk behandelingen overgenomen kunnen worden door goede dossiervorming. Chapeau!

5/5

Lieve, flexibele, rustige jongen die zijn hart in zijn werk legt. Ik ben zeer tevreden.

Via: Zorgkaart Nederland

5/5