Huisbezoek

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen vanwege een operatie of omdat u gewoon simpelweg slecht ter been bent. Uitstellen van (noodzakelijke) zorg is in veel gevallen niet aan te raden en zorgt ervoor dat u achterop raakt in uw herstelproces. Fysiotherapie Wennekers biedt u de mogelijkheid om dezelfde hoge kwalitatieve fysiotherapie aan huis te kunnen krijgen. Wij verplaatsen ons in heel Leiden, Voorschoten, Leiderdorp en Oegstgeest. Voor verdere behandelingen kunt u gerust eerst even contact opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Om de fysiotherapie aan huis te kunnen vergoeden is wel een verwijsbrief van uw (huis)arts nodig.

Welke klachten worden er behandeld

Iedere klacht kan aan huis worden behandeld. Of het nu om een nieuwe schouder, nieuwe knie, nieuwe heup een ruptuur in een spier of pees gaat of om een beroerte (CVA), duizeligheid of angst te hebben met vallen of lopen wij zorgen ervoor dat u behandeld wordt en verbetering krijgt in uw dagelijkse activiteiten.

Hoe gaan we te werk

Als de fysiotherapeut bij u aan huis komt dan zal hij eerst een uitgebreid intakegesprek met u voeren. We zullen in kaart brengen tegen welke problemen u aan loopt en welke vaardigheden u belemmeren in uw dagelijkse leven. Zodra dit helder is dan volgt er een onderzoek waarin een aantal testen en metingen worden uitgevoerd. Hierop maakt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. De mogelijkheden die wij als fysiotherapeuten bij u thuis hebben zijn vaak wat minder toereikend dan in de praktijk, maar vaak is dit geen belemmering omdat u minder mobiel bent dan iemand die naar de praktijk toe komt.

Wordt fysiotherapie aan huis vergoed?

Fysiotherapie behandelingen aan huis brengen geen extra kosten met zich mee. Het wordt gedeclareerd als een gewone fysiotherapiebehandeling.

  

 

Wilt u fysiotherapie aan huis? Neem dan contact met ons op:

+31 6 51 37 42 06    of mail naar         info@fysiotherapiewennekers.nl

 

 

Ik was goed geholpen bij Menno voor mijn nek- en rug pijnklachten na een auto ongeluk. Ik ben tijdens mijn herstelperiode op een prettige en vooral op een professionele wijze ondersteund. Menno is een goede en betrouwbare fysiotherapeut, die help je de klachten te verminderen. Hij weet wat ze doen en goed naar je luistert. Hij geeft ook een goede oefeningen thuis. Kortom een aanrader wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare fysiotherapeut.

5/5

In vakantie periode overgenomen door de heer Wennekers. Eveneens een prettige ervaring net als bij collega mevrouw Haak – Kraaikamp. Het is fijn om te zien hoe deze collega ’s samenwerken en hoe makkelijk behandelingen overgenomen kunnen worden door goede dossiervorming. Chapeau!

5/5

Lieve, flexibele, rustige jongen die zijn hart in zijn werk legt. Ik ben zeer tevreden.

Via: Zorgkaart Nederland

5/5