Algemene Fysiotherapie

Bij fysiotherapie Wennekers bent u op de juiste plaats voor al uw klachten. Naast de specialisaties die we binnen onze praktijk hebben vinden we het heel belangrijk dat uw algehele functioneren zo optimaal mogelijk zal zijn.

Fysiotherapie

Het lichaam is eigenlijk één geheel van spieren, botten en gewrichten die aan elkaar verbonden zijn en waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoe afhankelijk we daarvan zijn als één van deze componenten niet meer werkt zoals ze bedoeld zijn. We merken pas hoeveel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt.

 

Bij fysiotherapie Wennekers zal de fysiotherapeut u begeleiden bij uw acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals reuma of artrose. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Met fysiotherapie voorkomt u dat uw klachten verergeren of terugkeren.

Geen verwijzing nodig

Veel mensen komen pas terecht bij de fysiotherapeut, nadat ze zijn doorverwezen door de huisarts. Dit is niet per se nodig voor fysiotherapie. Uw fysiotherapeut is ook bevoegd om uw klachten te beoordelen en zal adviseren om wel of geen fysiotherapie in te zetten of dat het raadzaam is om toch een arts of andere discipline in te schakelen.

 

Indien er sprake is van een chronische indicatie of een aan huis behandeling dan is er wel een verwijzing nodig van een (huis)arts. Dit hoeft niet direct bij uw eerste ontmoeting. Uw fysiotherapeut zal u hierbij helpen en adviseren.  

 

De fysiotherapeut zal een behandelplan opstellen die ook rekening houdt met uw dagelijkse leven. De fysiotherapeut en u hebben gezamenlijk maar één doel en dat is dat u, uw dagelijkse activiteiten weer kan oppakken zonder pijn of moeite.

Vergoeding revalidatie?

In de meeste gevallen is de revalidatie verzekerd in uw basisverzekering. Maak snel een afspraak of bel met uw fysiotherapeut om eventuele vragen te kunnen stellen of om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Ik was goed geholpen bij Menno voor mijn nek- en rug pijnklachten na een auto ongeluk. Ik ben tijdens mijn herstelperiode op een prettige en vooral op een professionele wijze ondersteund. Menno is een goede en betrouwbare fysiotherapeut, die help je de klachten te verminderen. Hij weet wat ze doen en goed naar je luistert. Hij geeft ook een goede oefeningen thuis. Kortom een aanrader wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare fysiotherapeut.

5/5

In vakantie periode overgenomen door de heer Wennekers. Eveneens een prettige ervaring net als bij collega mevrouw Haak – Kraaikamp. Het is fijn om te zien hoe deze collega ’s samenwerken en hoe makkelijk behandelingen overgenomen kunnen worden door goede dossiervorming. Chapeau!

5/5

Lieve, flexibele, rustige jongen die zijn hart in zijn werk legt. Ik ben zeer tevreden.

Via: Zorgkaart Nederland

5/5